Personal Training

Als je extra begeleiding nodig hebt omdat je last blijft houden van die ene blessure. Of je wil wel sporten maar je hebt een ‘stok’ achter de deur nodig. Je wil iets bereiken, maar alleen lukt dit je niet.

Dan is een Personal Training wellicht interessant voor jou!

We starten altijd met een professionele intake van 60min., waar we het gesprek zullen aangaan wat de doelen zijn, evt. (lichamelijke)beperkingen waar we rekening mee moeten houden en diverse testen om de beginwaarden van o.a. kracht en uithoudingsvermogen in beeld te brengen.

Na deze intake krijg je per training één uur 1 op 1 aandacht van een Personal Trainer, op afspraak. Elke week wordt er gekeken wat je voortgang is en wordt je gestimuleerd om je grenzen op te zoeken, om zo tot een optimaal trainingsresultaat te komen. Tevens krijg je ook oefeningen en tips mee die je thuis kan gaan doen, om zo een compleet programma te krijgen om je doelen te behalen!

Tarieven

De professionele intake en 10 lessen Personal Training kosten samen €750,-. 

We werken op basis van een strippenkaart. Hierop kunnen we bijhouden wanneer de volgende afspraak staat en hoeveel er nog opstaan. De Strippenkaart is 1 jaar geldig, ingaand op de dag van de intake. 

Er is ook een mogelijkheid om goedkoper in de reguliere fitness te komen trainen ten tijde van uw Personal Training. Vraag de trainer naar de voorwaarden hiervan.

Interesse? Of meer weten?

Neem dan contact met ons op.

We hebben beperkte mogelijkheden voor Personal Training. Indien wel geïnteresseerd maar geen plek voor begeleiding, dan is er een mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden. Dan bellen wij op het moment dat er weer plek(ken) vrij komen.

Lees voor aanvang ook de algemene voorwaarden, deze kunt u hier vinden.
Of meldt je hier aan om de intake te plannen