Personal Training

Als je extra begeleiding nodig hebt omdat je last blijft houden van die ene blessure. Of je wil wel sporten maar je hebt een ‘stok’ achter de deur nodig. Je wil iets bereiken, maar alleen lukt dit je niet.

Locatie:
Vleuten

Op:
Maandag, woensdag, vrijdag, tijdstip in overleg.

Lidmaatschap:

 • Proefles
  Duur: 60min.
  Bedrag: €75,-
  Er wordt een korte screening gedaan (doel en of er beperkingen zijn waar rekening mee gehouden moet worden).
 • 10 ritten kaart
  Duur: intake (duur 60min) + 10x 60min training
  (deze trainingen zijn tot een jaar na aankoop geldig)
  Bedrag: €750,-
  Er wordt een uitgebreide intake gedaan met diverse testen om de beginsituatie goed in kaart te brengen. Ook wordt er stilgestaan wat je doelen zijn die je wil behalen. En samen met de trainer ga je 10 weken aan de slag om deze doelen te behalen. Op het einde van het traject zal er wederom getest worden. En de vooruitgang die geboekt is zal dan samen doorgenomen worden.
  Er komt een uitgebreid programma op maat. En elke les diverse oefeningen waarbij je maximaal uitgedaagd wordt!

Je kan, naast de PT, ook gebruik maken van een goedkoper abonnement op in de fitness te komen sporten. Voor de duur van 3 maanden kan je een regulier fitness abonnement afsluiten tegen €111,- per kwartaal. Je kan dan een onbeperkt aantal keer in de week zelfstandig komen trainen als extra ondersteuning naast de PT trainingen (let op, dit geldt alleen in combinatie met een PT 10 rittenkaart).

Interesse? Of meer weten?

Neem dan contact met ons op.

We hebben beperkte mogelijkheden voor Personal Training. Indien wel geïnteresseerd maar geen plek voor begeleiding, dan is er een mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden. Dan bellen wij op het moment dat er weer plek(ken) vrij komen.

Lees voor aanvang ook de algemene voorwaarden, deze kunt u hier vinden.
Of meldt je hier aan om de intake te plannen