Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je hier aan voor een proefles, kennismaking of intakegesprek.

Intake

Mocht je bij ons willen komen trainen dan plannen wij je allereerst in voor een intake. Bij de intake wordt er door de instructeur gevraagd of er zaken zijn waar we (medisch gezien) rekening mee dienen te houden, wat jouw doelen zijn voor de training, een programma op maat gemaakt, uitleg gegeven over ons systeem en werkwijze en sluiten wij met je een abonnement af (maand, kwartaal, half jaar of jaar) voor de fitness (automatische incasso). De intake neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Proefles

Bij een proefles kunt je vrijblijvend kennis maken met onze fitness en apparatuur. Je kunt dan ervaren of de setting bij je past en of onze werkwijze je bevalt. Deze proefles duurt maximaal 45 minuten.

Rondleiding

Bij een rondleiding neemt de instructeur je mee naar onze ruimte en laat de apparatuur zien, de kleedruimte en het systeem waar wij mee werken. Dit kan een individuele rondleiding zijn, maar ook in een klein groepje (met meerdere geïnteresseerden).

Wilt je een afspraak maken voor 1 van bovenstaande zaken? Neem dan contact met ons op.
Wilt je liever gebeld worden, laat dan jouw naam en nummer achter op onze website (of mail deze naar ons door te antwoorden op de nieuwsbrief). Je wordt dan binnen 3 werkdagen door ons gebeld om iets in te plannen.

Wat neem je mee?

  • Sportkleding & Sportschoenen
  • Handdoek
  • Bidon
    Er is ruimte om om te kleden en douchen.

    Maak je keuze:    We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.